Strong & Bold

Enkele weken geleden kwam Liesbeth Keuninckx van de Digitale Versnelling over de vloer. De Digitale Versnelling van Telenet Business geeft workshops digitaal ondernemen over heel Vlaanderen. Liesbeth Keuninckx is jaren actief in online marketing en specialiseerde zich de laatste jaren in digital media marketing onder de naam ’Strong & Bold’.

Sociale media

Liesbeth dompelde mij onder in de wereld van social media.

We herbeken de bedrijfspagina van Studio Spruyt op Facebook en de mogelijkheden om te adverteren en namen de website onder de loep.

We trachten de Studio Spruyt instagram account persoonlijker te maken.

Ik ging op zoek naar het verhaal achter de schilderijen. Via foto’s geef ik een blik in het atelier van de studio, toon ik belangrijke tentoonstellingen en ga ik opzoek naar een manier om zelf te figuren tussen mijn schilderijen.

Met de keuze zelf mee in beeld komen tracht ik een identiteit te geven aan Studio Spruyt.

Liesbeth Keuninckx – Strong & Bold

Content die intrigeert

Als laatste overtuigde Liesbeth mij van het belang regelmatig blogartikels op de website plaatsen. Bij het schrijven van juiste content genereer je sneller bezoekers naar de website. Het is belangrijk dat deze blogartikels in de lijn en het karakter van de website liggen. Schrijven over de zaken die mij bezighouden en intrigeren…bij deze mijn eerste social media schrijfsel!