Dankzij een goede organisatie konden wij twee weken geleden ruim 200 bezoekers corona-proef  verwelkomen in Fabriek 61 voor het openingsweekend van Studio Spruyt. Het werden twee inspirerende dagen vol toffe babbels, enthousiasme en gezelligheid. De zon die er op zondag door  kwam piepen, gaf alles nog een extra gouden randje!

Feest in Fabriek 61

Toegeven, we hadden het ons een beetje anders voorgesteld, de grote opening van Studio Spruyt.  Toch overtrof het openingsweekend alle verwachtingen en deed het exact wat we voor ogen hadden : bezoekers kennis laten maken met de werken van Studio Spruyt en al shoppend twee labels laten ontdekken die we zelf ook een warm hart toedragen.

Fabriek 61 deed naast galerij ruimte ook dienst als feestlocatie met bar, waar bezoekers van een drankje konden genieten in de tent op het terras. De geserveerde dranken haalden we van eigen bodem met oa. ginger beer van jonge wolven Double Dutch en de lekkerste bubbels van het Limburgse MVSA cava.

Openingsweekend dranken - MVSA Cava en Double Dutch ginger beer

Het weekend was dan ook een geslaagde mix van kunst, shopping en feest, met Fabriek 61 als perfect decor voor ultieme gezelligheid. Alles Belgisch, authentiek en met een eigen verhaal? Yes we can!

Studio Spruyt meets friends

Na enkele stevige verbouwingswerken in Fabriek 61, een nieuw gezinslid en gekke coronatijden  waren we er wel klaar voor : Studio Spruyt mocht zich aan de wereld voorstellen! En dat deden  we niet alleen. We kozen ervoor om de galerij ruimte te delen met de labels van twee leading ladies die perfect bij onze stijl aansluiten. Via gezellige shopping corners ontdekten bezoekers zo  de knits van LN knits en de juwelen van Manon Barelli.

Manon Barelli is een goede vriendin die prachtige juwelen maakt en van het openingsweekend gebruik maakte om haar nieuwe collectie voor te stellen. Manon maakt ook juwelen op maat en ontwierp oa. onze trouwringen, waar we nog steeds helemaal verliefd op zijn!

Juwelenontwerpster Manon Barelli op het openingsweekend van Studio Spruyt

LN knits is het knitwear label van Ellen Kegels, en staat voor fair fashion (alles wordt met de hand gemaakt door Peruviaanse dames voor een eerlijke prijs!) en prachtige ontwerpen. Bezoekers konden grasduinen door een selectie van heerlijk warme pulls, sjaals en hoofdbanden. Fun fact : Ellen kocht als een van de eersten een schilderij uit de Confetti Collection voor in haar inkomhal. The love is mutual!

We willen onze bezoekers dan ook één voor één bedanken voor het langskomen en hopen elkaar  snel weer te zien. Hou zeker onze sociale media in de gaten voor meer nieuws en updates in de toekomst!

Foto’s: Dries Luyten & Dries Vinck